Postări populare

duminică, 27 februarie 2011

cum ajung sa cistig bani reali ?

banii cistigati doar de tine din clik sint putini dar banii adevarati se fac cu ajutorul refferarilor care sint de 2 feluri directi si inchiriati.Un referral este o persoana care lucreaza pentru tine.
Referralii primesc pentru vizualizarea reclamelor ceea ce primeste oricine: Bani!
Dar daca un utilizator vizualizeaza o reclama si este referralul tau, si tu de asemenea vei castiga bani.Odata ce te-ai autentificat pe site cu contul tau, poti incepe sa castigi bani, vizualizand reclamele puse la dispozitie.
cum obtii refi directi?Pe site-urile PTC si nu numai, referalii sunt importanti pentru ca te ajuta sa iti maresti castigurile. Iata cateva metode prin care poti obtine referali directi.

Metoda 1
Cea mai simpla modalitate prin care poti obtine referali directi, este crearea unui blog sau a unei pagini web, in care sa prezinti site-urile la care esti membru. Acest lucru se poate face gratuit, in cateva minute.

Daca vrei sa iti faci un blog: Blogger, Wordpress
Daca vrei sa iti faci o pagina web: Weebly, Webs, Ucoz, Google Sites

Dupa ce ti-ai creat blogul sau pagina web, poti sa incepi sa adugi continut. Este important sa faci o scurta prezentare de inceput, in care sa explici cum functioneaza site-urile respective. Dupa ce ai terminat cu prezentarea, poti sa adaugi informatii despre fiecare site in parte. Nu uita sa pui linkul de referal pentru fiecare site. :)

Dupa ce ai adaugat toate informatiile pe blog sau pe site, e bine sa il inscrii in cat mai multe directoare web pentru a fi gasit mai usor de potentialii referali.
posteaza pe retelele de socializare

Un comentariu:

  1. buna ziua cum pot sa fac bani pe net va multumesc
    http://constructii-timisoaraplacat-peatra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere